Efter allt strul – Felix Michel är nu AFC-spelare

21 apr 2018

NYHETER | Efter allt strul med övergången från turkiska Eskisenhirspor, så är Felix Michel nu helt spelklar för AFC Eskilstuna, och finns därmed tillgänglig för att bli uttagen mot Helsingborgs IF på tisdag. 

Så här sa försvararen, Felix Michel, i början på veckan, om situationen att han är AFC-spelare, men att han inte kan spela matcher på grund av sin förra klubb, Eskisenhirspor:

– Kontraktet mellan mig och AFC är påskrivet. Det enda nu är min licens att få spela.

– Det har varit lite problem, med tanke på att mitt kontrakt med Eskisenhirspor, att det inte var en ömsesidig uppsägan, men att jag hade all rätt att säga upp mitt kontrakt och att jag gjorde det, så de (turkiska klubben) har velat strula lite med licensen och det är det som har tagit tid, men min advokat har sagt att det kommer att lösa sig, säger försvararen.

Och löst sig, det har det gjort nu.

Felix Michel är nu AFC-spelare – på riktigt – och det innebär att mittbacken är uttagningsbar till matchen mot Helsingborgs IF på tisdag och sedan framöver.

Mikael Einarsson