AFC TV: Alex Michel och Zourab Tsiskaridze inför Helsingborg

23 apr 2018

INFÖR HELSINGBORGS IF | En tuff, men spännande, utmaning väntar AFC Eskilstuna på tisdag. När Eskilstunalaget tar sig an Helsingborgs IF på Olympia. Noterbart är att Felix Michel är uttagen i matchtruppen för första gången. Med i truppen är också Anton Miedl-Ohlsson, 15, från U16-laget. 

I helgen som gick blev, Felix Michel, helt spelklar för AFC Eskilstuna. På tisdag kan försvararen göra sitt första framtränande i AFC-tröjan när AFC gästar Helsingborgs IF i Superettans fjärde omgång.

Om det sedan blir så återstår att se. Mittbacken finns i alla fall med i den 18-mannatrupp som vid strax efter lunch på måndagen satte kurs mot Skåne och Helsingborg.

Med på bussen skulle, Mihail Ivanov, också ha varit. Men på grund av en skada målvakten ådrog sig i samband med måndagens träningspass, så har den 15-årige målvakten, Anton Miedl-Ohlsson, som tillhör U16-laget, men som spelar matcher med U19, blixtinkallats.

Truppen mot HIF i sin helhet nedan:

#1 Gianluca Curci
#2 Adnan Kojic
#3 Kadir Hodzic
#6 Michel Termanini
#7 Ferid Ali
#8 Ousmane Camara
#16 Samuel Nnamani
#17 Ibrahim Blati Toure
#18 Oke Akpoveta
#19 Felix Michel
#21 Anel Rashkaj
#22 Alexander Michel
#24 Anton Miedl-Ohlsson
#26 Robert Åstedt
#28 Ivan Markovic
#77 Zourab Tsiskaridze
#94 Wellyson De Oliveria
#95 Kermit Erasmus

Se, och hör, vad Alexander Michel har att säga inför matchen mot Helsingborg.

…. och Zourab Tsiskaridze.

Avspark: 19.00, och för er som inte kan ta er ned till Olympia, så sänds matchen, som vanligt, på Cmore. Klicka på länken för att komma till sändningen.

Mikael Einarsson