AFC Eskilstuna möter Örgryte IS FF – tänk på att komma i tid

26 jun 2018

INFÖR ÖRGRYTE IS | Här nedan följer praktisk information till dig som tänkt komma och titta på AFC Eskilstunas nästa hemmamatch mot Örgryte IS, måndag 2 juli.

Sista matchen inför uppehållet i Superettan spelas mot anrika Örgryte på Tunavallen. Portarna öppnas 18:00 och alla fyra entréer kommer att vara öppna.

Vid varje ingång kommer det att ske visitering på samtliga åskådare. Inslussningen kommer att ta längre tid än vanligt och då vill vi passa på att meddela alla besökare att komma i tid så att ni inte missar början av matchen.

Visitationen sker för allas säkerhet och trivsel. Syftet med visitationen är att olagliga föremål så som pyroteknik, farliga föremål (vapen) och alkohol inte kommer in på arenan och våra läktare.

Alla besökare är även skyldiga att på anmodan underkasta sig visitation. Visitationen sköter utbildade publikvärdar (både män och kvinnor).

Entré I E F kommer endast användas för bortasupportrarna. Några meter bort på långsidan kommer det finnas en extra entré för alla som har platser på E- och F-sektionerna.

Ordningshållningen drivs av klubbens egna ordningsvakter.

Ni är varmt välkomna och vi hoppas att ni har överseende med detta.

Vid andra frågor om säkerhet, kontakta säkerhetsansvarige Gino Torlo: [email protected]

Redaktionen
Foto: Per Karlsson