Ivan Markovic lämnar AFC

18 jul 2018

NYHETER | Efter bara en halv säsong i AFC Eskilstuna står det nu klart att mittfältaren, Ivan Markovic, lämnar klubben.

Han anslöt till AFC Eskilstuna från FK Radnicki bara ett par dagar före hemmapremiären mot IK Brage i slutet av mars. Med mindre än två veckor kvar till höstsäsongen drar igång står det nu klart att den 24-årige serben, Ivan Markovic, lämnar klubben.

– Han behöver få speltid för sin karriärs skull. Just nu har vi många spelare på hans position och kan därför inte erbjuda honom den speltiden han behöver. Ivan är en mycket bra person och kommer för alltid vara en del av AFC-familjen och vi önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär, säger Azad Budak, klubbens vd.

Totalt blev det sju framträdande i AFC-tröjan. Debuten kom i 2-0-segern över Helsingborgs IF i den fjärde omgången, när Ivan Markovic byttes in med kvarten kvar. Första, och enda, matchen från start kom den fjärde juni, mot Jönköpings Södra på bortaplan.

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson