U21: Mållöst i omstarten

25 jul 2018

FOLKSAM U21 ALLSVENSKAN NORRA | I tisdagskväll inledde AFC Eskilstuna U21-slutspelsserien med att spela 0-0 mot Hammarby hemma på Tunavallen.

– Vi var det bättre laget och förtjänade att vinna, säger Jawad Al Jebouri.

Efter ett par månaders uppehåll drog U21-slutspelsserien igång på tisdagskvällen för AFC Eskilstunas del. För motståndet stod Hammarby IF för.

AFC luftade en hel del a-lagsspelare. Dels för att Superettan drar igång igen på måndag (Örgryte, borta) , dels för att man inte spelat någon träningsmatch under sommaruppehållet. Och det märktes.

– Det var många som var sugna och ville spela, och vi tog med så många som vi fick och försökte sedan fördela speltiden på ett bra sätt, säger tränaren, Jawad Al Jebouri.

Trots bra spel ifrån båda lagen och en del skapade målchanser slutade matchen 0-0.

– Vi skapade tillräckligt många chanser för att vinna matchen och vi ska avgöra, speciellt sista tjugo då vi bara är i deras straffområde, säger Jebouri som trots 0-0-resultatet är nöjd med lagets prestation:

– Ja, vi vågade spelare vårt spel, och vi drog upp tempot. Dessutom bra fysisk form på många och de som var här och testade (Hossin Lagoun (mv), Igor Zhurakhovskyi samt Stephane Aziz Ki) gjorde väldigt bra ifrån sig.

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson