AFC TV: Lagkaptenen inför Jönköpings Södra: ”Vi måste vara förberedda”

18 aug 2018

INFÖR JÖNKÖPINGS SÖDRA | Det gäller att vara förberedd på allt, de menar lagkaptenen, Anel Rashkaj, inför lördagens hemmamatch mot Jönköpings Södra. Avspark: 18.00. 

Efter att Anel Rashkaj fick syna det röda kortet mot HBK, så fick lagkaptenen följa bortamatchen mot Varbergs BoIS hemma från tv-soffan.

– Det var en tuff krigarmatch, precis som alla matcher är nu. Det var jämt och det kunde ha gått precis hur som helst. Men 1-1 kändes som ett rättvist resultat, säger mittfältaren.


Se hela intervjun med Anel Rashkaj i spelaren ovan. 

Missade matchen på grund av avstängning gjorde också Ibrahim Blati Toure och Kadir Hodzic. Men när AFC Eskilstuna gästas av Jönköpings Södra på lördagskvällen är trion tillbaka.

Uttagen för första gången i seriesammanhang är också nyförvärvet och anfallaren, Bajram Ajeti, som gjorde två mål i U21-matchen mot Gefle IF, tidigare i veckan.

Vårmötet på Stadsparksvallen slutade oavgjort, 0-0. Om kvällens match möte med smålänningarna säger lagkaptenen så här:

– Det svänger så mycket nu i alla matcher, där alla slår alla. Vi måste vara förberedd på allting, och inte tänka så mycket på andra lag, utan det är upp till oss. När vi spelar som vi kan, kan vi slå alla lag, säger Anel Rashkaj.

Truppen mot Jönköpings Södra:

1. Gianluca Curci
2. Adnan Kojic
3. Kadir Hodzic
4. Pelé
5. Gustav Jarl
7. Ferid Ali
8. Ousmane Camara
9. Bajram Ajeti
14. Christian Miljevic
16. Samuel Nnamani
17. Ibrahim Blati Toure
19. Felix Michel
20. Mamadou Kouyate
21. Anel Rashkaj
22. Alexander Michel
26. Robert Åstedt
31. Hossin Lagoun
42. Kerfala Cissoko
77. Zourab Tsiskaridze

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson