Luka Mijaljevic om skadan och resan tillbaka

12 okt 2018

AFC RADIO | Med dryga minuten kvar av hemmapremiären mot IK Brage i våras gick Luka Mijaljevic, 27, ned i backen inne i straffområdet. När han sedan ställde sig upp och skulle stödja på foten kände anfallaren att det var någonting som var fel. Någon vecka senare, vid en magnetröntgen, fick göteborgaren beskedet att hälsan i stort sett var av och att säsongen med största sannolikhet var över. Innan den ens hann börja.

I en intervju i AFC Radio berättar nu #23 Luka Mijaljevic, som kom till AFC och Eskilstuna från GAIS inför den här säsongen, vad det var som egentligen hände, när han föll där inne i straffområdet och skadade sig så pass allvarligt i hemmapremiären att säsongen tog slut. Hur tiden direkt efter beskedet kom var, varför det är självklart att gå på alla hemmamatcher och om viljan att komma tillbaka.

– Jag tror glädjen till fotbollen kommer vara större än någonsin när jag är tillbaka. Jag börjar om från noll igen. Många vet säkert inte att jag är kvar i klubben, så jag kommer bara börja om från noll och jag vet kvaliteterna jag besitter, och jag vet att jag kan bidra, påverka mycket. Jag tror jag kommer bli en stor överraskning för många när jag är tillbaka, och folk kommer nog få en positiv bild av mig.

Klicka på länken nedan för att lyssna på intervjun.

Tid: 15 minuter.

Trevlig lyssning!

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson