AFC Radio med Hossin Lagoun: ”Jag hörs mycket – det gör jag”

19 okt 2018

PERSONPORTRÄTT | I somras skrev målvakten, Hossin Lagoun, 22, från Malmö på ett treårsavtal med AFC Eskilstuna. Men vem är egentligen den nästan två meter långe skåningen? ”Tycker om att ta för mig, och syns och hörs kanske lite för mycket ibland”. 

I AFC Radio berättar nu Hossin Lagoun om vem han är som person, hur det var att växa upp i stadsdelen Rosengård, varför det blev AFC Eskilstuna – när det tydligt fanns intresse ifrån allsvenska och utländska klubbar, hur han förbereder sig inför match, debuten i AFC-tröjan och varför han tycker det är så viktigt att ha någonting att falla tillbaka på efter karriären. Dessutom berättar han om en händelse, när han var 15 år gammal, som förändrade livet på honom, och som tvingade Hossin Lagoun att snabbt växa upp.

Klicka på spelaren nedan för att lyssna på intervjun i sin helhet.

Trevlig lyssning – för det lovar jag att det blir.

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson
Email: [email protected]