Truppen mot Landskrona BoIS

25 okt 2018

INFÖR LANDSKRONA BOIS | Jakten på andra platsen går vidare för AFC Eskilstuna. På fredag kväll väntar Landskrona BoIS på bortaplan. På naturgräs. ”Vi ska bara fortsätta med det vi gjort, det har varit fantastiskt”, säger Felix Michel efter torsdagens träningspass.  

När bägge lagen kliver in på Landskrona IP i morgon kväll för avspark, så är förutsättningarna solklara – i alla fall för hemmalaget, som mer eller mindre m å s t e vinna för att fortfarande ha chans på spel i Superettan under 2019.

För AFC:s del är situationen helt annorlunda. Inför fredagens bortamatch är Eskilstunalaget fyra poäng bakom Falkenbergs FF, som just nu har den där åtråvärda andra platsen, som betyder spel i Allsvenskan nästa säsong. Med andra ord: Det är mycket som står på spel nere i Skåne på fredag kväll. Den numera defensiva mittfältaren, Felix Michel, är väl medveten om förutsättningarna, och att det kommer bli en mycket tuff match.

– För vår del gäller det att ligga rätt i positionerna, så kommer chanserna att komma, men då gäller det samtidigt att vi sätter dit dem, för så många chanser kommer vi inte få. Annars ska vi bara fortsätta med det vi gjort, det har varit fantastiskt, säger Felix Michel.


Se hela intervjun med Felix Michel i spelaren ovan. 

Bajram Ajeti är tillbaka i matchtruppen igen efter att ha missat förra matchen på grund av avstängning. Missar matchen gör däremot, Zourab Tsiskaridze, som blev utvisad mot FFF efter två gula kort.

Följande spelare klev på bussen vid lunchtid på torsdagen:

1. Gianluca Curci
2. Adnan Kojic
3. Kadir Hodzic
4. Pelé
7. Ferid Ali
8. Ousmane Camara
9. Bajram Ajeti
13. Mamadouba Diaby
14. Christian Miljevic
16. Samuel Nnamani
18. Oke Akpoveta
19. Felix Michel
20. Mamadou Kouyate
21. Anel Rashkaj
22. Alexander Michel
26. Robert Åstedt
31. Hossin Lagoun
42. Kerfala Cissoko

Mikael Einarsson
Foto: Mikael Einarsson