Miedl-Ohlsson kallad till landslagsläger

15 nov 2018

NYHETER | Anton Miedl-Ohlsson har blivit kallad till ett landslagsläger för pojkar 15  på Bosön i slutet av november. ”Ett kvitto på allt hårt jobb man lagt ned”, säger målvaktstalangen.

P15-landslagets förbundskapten, Roger Franzén, har kallat 66 spelare till ett landslagsläger på Bosön i Stockholm den 26-29 november för spelare födda 2003.

En av dem som är uttagen att vara med på lägret är den 15-årige målvakten, Anton Miedl-Ohlsson, som till vardags huserar i AFC:s U19-lag.

– Att få representera sitt land är bland det svåraste i min ålder. Jag är även glad då detta känns som ett kvitto på allt hårt arbete, säger 15-åringen, som även varit uppe och tränat med a-laget en hel del under den gångna säsongen.

– Jag har alltid känt att jag haft en chans att konkurrera med de bästa spelarna födda 2003. Men det kom ju ändå som en chock, då jag själv alltid ser uttagningar till olika ställen som bonus och inte någonting jag själv tar för givet, säger Anton.

Mikael Einarsson 
Foto: Mikael Einarsson