Lång intervju med sportchefen Azad Budak

04 dec 2018

AFC RADIO | Det har gått lite mer än en vecka sedan AFC Eskilstuna tog steget tillbaka till svensk fotbolls absoluta finrum: Allsvenskan. När spelare och ledare nu gått på semester, så ”börjar” sportchefen, Azad Budaks, jobb med att hitta spelare till nästa säsong. ”Den här tiden på året tycker jag är jättekul”.

I en lång intervju i AFC Radio berättar Azad Budak nu om känslorna när det blev klart med en återkomst till Allsvenskan, efter kvalsegern över IF Brommapojkarna, och om den hektiska tiden som nu väntar med att göra laget så slagkraftig som möjligt inför 2019.
– Brukar inte ligga under hundra samtal om dagen. Sedan har du alla textmeddelanden och mejl.
Han berättar också lite hur det går till när han värvar spelare, spelare med den kalibern som till exempel Ibrahim Blati Toure, som kom in strax före seriestart, var Superettans kanske bästa spelare, och som man sedan släppte  i väg mitt under säsongen. Eller som när till exempel Gianluca Curci värvades inför den här säsongen.

Klicka på spelaren nedan för att lyssna på intervjun med AFC:s sportchef, Azad Budak.

Mikael Einarsson