Seriesegrare och klara för SFL-kval

13 jan 2019

FUTSAL | AFC Eskilstuna Futsal är klart för SFL-kval – med två omgångar kvar att spela utav grundserien.

Tack vara att tabelltvåan, Vara SK, föll mot Hallstahammars SK (6-7) och Elastico FC (4-8) i lördags och söndags, samtidigt som AFC Futsal besegrade Afghanska FC med 4-3 på bortaplan i lördags, så betyder det att AFC vinner division 1 norra Götaland och är klart för SFL-kval – med två omgångar kvar att spela.

När och var kvalet spelas, och vilka motståndarna blir, återkommer vi med vid ett senare tillfälle. Först ska AFC-grabbarna avsluta grundserien med att möta FC Lidköping United (20/1) och Vara SK (26/1) hemma på Stiga Sports Arena.

Omgång 8: Afghanska FC – AFC Eskilstuna 3-4 (1-0)
1-0 Afghanska
1-1 Filip Baters
1-2 Osam Abassi
1-3 Oliver Mäntykorpi
2-3 Afghanska
3-3 Afghanska
3-4 Osam Abassi

Skärmdump från AFC Futsals Facebooksida. 

Text och foto (arkivbild): Mikael Einarsson

Säkra din plats i Allsvenskan 2019 – klicka HÄR

Bli medlem i AFC – klicka HÄR.