Många tog chansen att träffa spelarna

19 jan 2019

A-LAG | Efter lördagens träningspass på Tunavallen fick fans och sponsorer möjligheten att träffa och ställa frågor till spelare, ledare samt styrelsen. Ett 50-talet fans och sponsorer tog den chansen. Se bilder från lördagens öppna träning nedan. 

På lördagen välkomnade vi fans och sponsorer ned till Tunavallen i samband med a-lagets träningspass. Förutom möjligheten att titta på träningen bjöds det även på kaffe, korv med bröd samt fika.

Ett 50-talet supportrar och sponsorer kom ned till Tunavallen. Efter träningspasset sedan samtalades det med ledare samt togs selfies med spelare. Tack till alla er som kom ned och gjorde denna dag minnesvärd tillsammans med oss.

Se bilder ifrån dagen nedan:

Redaktionen
Foto: Niklas Karlsson

Säkra din plats i Allsvenskan 2019 – klicka HÄR

Bli medlem i AFC – klicka HÄR.