En säsong till för Ferid Ali

22 jan 2019

NYHETER | Ferid Ali kör vidare med AFC en säsong till. ”Vill fortsätta vara med på resan”.

Det blir en fjärde säsong i AFC för Ferid Alis del, som kom till föreningen inför säsongen 2016 ifrån Vasalund. Mittfältaren och AFC Eskilstuna har kommit överens om att fortsätta tillsammans en säsong till.

– Det känns bra. Jag har varit med sedan 2016, så det har varit en lång resa, och en resa som jag verkligen vill fortsätta vara med på, säger 26-åringen, som också säger så här om vad AFC-fansen kan förvänta sig utav honom under 2019:

– En spelare som kommer jobba hårt för laget, som kommer offra sig, och som kommer se till att vi ska vinna matcher och få en så bra placering i Allsvenskan som möjligt, säger ”Ferro”.

Text och foto: Mikael Einarsson

Säkra din plats i Allsvenskan 2019 – klicka HÄR

Bli medlem i AFC – klicka HÄR.