A-laget framme i Turkiet

01 feb 2019

TRÄNINGSLÄGER | Efter att ha rest hela dagen kom AFC Eskilstunas a-lag fram till Antalya och Delphin BE Grand Resort vid 20-tiden på fredagskvällen. Med på träningslägret här i Turkiet är tre målvakter samt 21 utespelare. Varav två är provspelare och tre från akademin.

Förutom nio fotbollspass väntar också två träningsmatcher. Först nu på söndag (3/2) mot österrikiska TSV Prolactal Hartberg, som ligger på en sjunde plats i den österrikiska högstaligan, och sedan nästa fredag (8/2) mot FC Saburtalo Tbilisi från Georgien.

Följande spelare är med på lägret:
Ole Söderberg (mv), Mihail Ivanov (mv), Wille Jakobsson (mv), Kadir Hodzic, Adnan Kojic, Jesper Björkman, Artem Rakhmanov, Gustav Jarl, Mamadou Kouyaté, Robert Åstedt, Felix Michel Melki, Anel Rashkaj, Christian Miljevic, Jacob Lackéll, Ferid Ali, Daniel Miljanovic, Ousmane Camara, Samuel Nnamani, Kerfala Cissoko, Ivan Bobko (provspelare), Tomas Basil (akademi), Amani Biregey (akademi), Ismet Lushaku (akademi) samt Mehmed Dresevic (provspelare).

Håll utkik i våra sociala medier-kanaler, främst på vår Facebooksida, för där kommer bilder samt intervjuer ifrån träningslägret att läggas upp.

Hålltider under lägret:

Fredag:
Avresa: Antalya, Turkiet

Lördag:
11.00: Träning
21.00: Möte

Söndag:
Match: AFC Eskilstuna vs TSV Prolactal Hartberg (Österrike) (Tid ej klar)

Måndag:
11.00: Träning, pass 1
17.00: Träning, pass 2

Tisdag:
11.00: Träning, pass 1
17.00: Träning, pass 2

Onsdag:
11.00: Träning, pass 1
17.00: Träning, pass 2

Torsdag:
11.00: Träning
21.00: Möte

Fredag:
Match: AFC Eskilstuna vs FC Saburtalo Tbilisi (Georgien) (Tid ej klart)

Lördag:
11.00: Träning

Söndag:
Hemresa: Eskilstuna, Sverige

Text och bild: Mikael Einarsson