Österrikiskt motstånd väntar

03 feb 2019

TRÄNINGSMATCH | I eftermiddag, klockan 15.00 svensk tid (17.00 lokal tid), spelare AFC Eskilstuna sin första match under det tio dagar långa träningsläger här i Turkiet och Antalya. För motståndet står TSV Hartberg, som ligger på en sjunde plats i den österrikiska högstaligan.

Under söndagsförmiddagen fick de som ville delta i ett lättare träningspass. Annars är fokuset nu fullt inställt på eftermiddagens träningsmatch mot TSV Hartberg ifrån Österrike här i Antalya. Se matchtruppen nedan:

Ole Söderberg (mv), Wille Jakobsson (mv), Kadir Hodzic, Adnan Kojic, Jesper Björkman, Artem Rakhmanov, Gustav Jarl, Mamadou Kouyaté, Robert Åstedt, Felix Michel Melki, Anel Rashkaj, Christian Miljevic, Jacob Lackéll, Ferid Ali, Daniel Miljanovic, Samuel Nnamani, Kerfala Cissoko, Ivan Bobko (provspelare), Tomas Basil, Amani Biregey, Ismet Lushaku Mehmed Dresevic (provspelare).

Missar matchen gör:
Mihail Ivanov och Ousmane Camara (som ännu inte anslutit till laget i Turkiet).

Text och bild: Mikael Einarsson