AFC TV: Långintervju med Anel Rashkaj

07 feb 2019

SPELARINTERVJU | Lagkaptenen, Anel Rashkaj, 29, är mitt uppe i förberedelserna inför sin tredje säsong i Eskilstuna och AFC. Där han tillsammans med övriga a-laget just nu är i Turkiet och Antalya på träningsläger.

Just nu befinner sig Anel Rashkaj och AFC Eskilstuna på träningsläger i Antalya, där det laddas upp inför det kommande deltagandet i Allsvenskan och Svenska Cupen, som drar igång nästa söndag. Och är den någon som är van att vara i väg på träningsläger så här års, så är det Rashkaj.

I en lång intervju i AFC TV berättar 29-åringen nu hur det egentligen är att vara i väg på träningsläger, hur åren i AFC varit så här långt, om att han blev utsedd till lagkapten inför förra säsongen och om hur futsalen hjälpt honom i sin fotbollskarriär.

Anel Rashkaj berättar också hur han trivs i Eskilstuna, om dörren till landslaget är stängt och vem som är lagets lustigkurre. Se den nästan halvtimme långa intervjun med lagkaptenen i spelaren nedan:

Text och bild: Mikael Einarsson