En hälsning från AFC Supporterklubb

08 feb 2019

AFC Eskilstuna är tillbaka i Allsvenskan och AFC Support ska stötta klubben maximalt såväl hemma som borta i år! Tillsammans med alla er skapar vi stämningen på matcherna! Väldigt bra priser på årskort i klacken, endast 1200 kr(800kr)/säsong inklusive Svenska Cupen. Vi ska hålla oss kvar i Allsvenskan och du kan bidra till det! Köp därför årskort på Tunavallen redan nu och heja fram AFC Eskilstuna under året med oss!

Vill du vara med och bidra till en fantastisk supporterkultur och stämning på Eskilstunas allsvenska matcher? Den 25 februari kl. 19.00 på Pitchers håller AFC Support årsmöte och då ska en ny styrelse väljas. Valberedningen arbetar just nu med att ta fram ett förslag på styrelsen. Vi behöver er hjälp för att sätta samman och föreslå en fantastiskt bra, engagerad och hårt arbetande styrelse som får AFC:s supporterklubb att växa och utvecklas på alla nivåer och därmed även stödet till AFC och stämningen på klubbens matcher.

Vi söker en styrelse med stor mångfald, i alla åldrar, som speglar AFC Eskilstunas supportrar och Eskilstuns kommuns invånare. Alla är och ska känna sig hemma och välkomna till AFC Support!

Valberedningen efterfrågar därför såväl intresseanmälningar från dig som är intresserad att jobba för supporterklubben och indirekt AFC eller du som har tips på bra och engagerade AFC-supportrar för detta uppdrag.

Kontakta oss senast 17 februari om du är intresserad/har tips!

Orangea hälsningar från AFC Supports valberedning,

Joel Hamberg: 0707307718, [email protected]

Anders: 0739150881