Lär känna klubbens samarbetspartners

18 feb 2019

MÖT VÅRA SAMARBETSPARTNERS | I denna intervjuserie träffar vi klubbens många och olika partners för att lära känna dem och höra hur de ser på att vara samarbetspartner till AFC Eskilstuna. Idag har turen kommit till gymkedjan Fitness24Seven. 

Fitness24Seven är ett växande företag som för varje dag som går etablerar sig på nya kontinenter runt omkring i världen. I vår stad, Eskilstuna, hittar vi Fitness24Seven på följande fem olika platser: Kungsgatan 21, Nybrogatan 2, Västra Åsgatan 27, Årby och i Torshälla. 

Vi har träffat Bashar Rida som är platschef.

Varför vill ni vara med som samarbetspartner till AFC Eskilstuna?

-För det första blev vi otroligt glada när AFC tog steget tillbaka upp till Allsvenskan, och på det sättet som de gjorde det var mycket imponerande. Om vi på något sätt kan hjälpa laget att vinna matcher är det också självklart för att oss göra det, och om det går bra för AFC Eskilstuna skapar det i sin tur en positiv atmosfär och ett attraktivare Eskilstuna som stad. 

Du är redan lite inne på det. Vad betyder AFC för Eskilstuna?

-Det betyder otroligt mycket, och att vi gick upp till Allsvenskan igen bevisar att vi är en stad som är engagerade och starka. Det kommer också riktas många ögon på oss via TV och nyhetstidningar, och då har vi en bra möjlighet att visa upp stadens bästa sida som både gynnar klubben och näringslivet. Dessutom skapar denna framgång många bra förebilder för stadens barn och ungdomar, och med lite tur hoppas jag att vi i framtiden har en ny fotbollsstjärna i landslaget som är fostrad och skolad i AFC.

Hur gynnar klubbens framgångar Fitness24Seven?

-Bara positivt. AFC representerar sport, och det gör vi också. Om vi på rätt sätt kan synas ihop med AFC skapar det en positiv bild av vårt varumärke. Att vara partner till en klubb som representerar Eskilstuna i Allsvenskan gör att vi även får exponering i hela Sverige. 

Är du glad över att vara partner till AFC?

-Jag är verkligen jätteglad över att få vara en del av AFC och ser framemot många spännande fotbollssäsonger. Heja Eskilstuna!

//Redaktionen