Oavgjort i U21-premiären

25 feb 2019
U21 | Under söndagen, samtidigt som futsallaget spelade sig upp till SFL, genomförde klubbens U21-lag sin premiärmatch i Folksam U21 Allsvenskan Norra mot Djurgårdens IF på Tunavallen. 
AFC Eskilstuna inledde matchen starkt, och när domaren blåste av första halvlek stod det 2-1 till hemmalaget på Tunavallens resultattavla. Efter mål av Aziz Essaisi (provspelare) och Ismet Lushaku (U19). Under den andra halvleken spelade gästande Djurgården upp sig och tog över kommandot, och när matchklockan stod på matchminut 55 kom kvitteringen, signerad av Linus Tagesson. 
Matchen slutade oavgjort, 2-2, och sammanfattningsvis genomförde vårt AFC en gedigen och stark premiärmatch, mot ett tufft motståndarlag. I truppen hittade vi spelarna Felix Wall och Peyman Alkoyun från IFK Eskilstuna samt Elise Wetshikoy och Ryan Kukoyi från Eskilstuna City, som alla var inlånade. 
Nästa match i U21-serien är den 4 mars, klockan 16.00, hemma på Tunavallen mot Degerfors IF. 
Redaktionen