U21: Match mot Örebro på bortaplan

18 mar 2019

I morgon är det dags för den tredje matchen i årets Folksam U21 Allsvenskan Norra för AFC Eskilstuna. Så här långt har det blivit en poäng, genom en match som slutat lika sedan en snöplig förlust.

Under onsdagen väntar säsongens första bortamatch, där är det Örebro SK som står för motståndet på Behrn Arena. ÖSK har denna säsong inlett med en seger, senast mot Degerfors sedan en förlust – så det kommer bli en inspirerande utmaning för det manskap som beger sig till Närke under morgondagen.

Totalt är det tio spelare vi har med oss från egna led, sedan är det inlånade spelare från IFK Eskilstuna samt Eskilstuna City.

Truppen:
Jakobsson (MV), Miedl-Ohlsson (MV), Mehmed Dresevic, Mamadou Kouyaté, Wilhelm Loeper, Ismet Lushaku, Christian Miljevic, Ousmane Camara, Kerfala Cissoko, Tomas Basil, Ryan Kukoyi (City), Joel Rigö (City), Elise Wetshikoy (City), Mohammed Wahap (IFK), Jakob Jensen (IFK) och Richie Danquah (City).

Matchstart klockan 18.00.