Dags för träningsmatch mot Djurgårdens IF

22 mar 2019

Det väntar träningsmatch mot Djurgårdens IF hemma på Tunavallen. Det är genrepet inför det som komma skall, det vill säga premiären som är den 31 mars när IFK Göteborg kommer på besök i omgång 1 i Allsvenskan. För AFC Eskilstunas del, kommer man ju som bekant stärkta från en seger i Svenska Cupens semifinal.

Djurgårdens IF, har imponerat under sina matcher i Svenska Cupen och fick se sig besegrade av BK Häcken på förlängning i sin semifinal.

Nu är alltså AFC Eskilstuna nästa utmaning för stockholmarna.

Matchen börjar klockan 15.00 på Tunavallen.

Truppen:
Mihail Ivanov (MV), Ihor Levchnko (MV), Adi Nalic, Ferid Ali, Denni Avdic, Jesper Björkman, Ivan Bobko, Ousmane Camara, Kerfala Cissoko, Mehmed Dresevic, Kadir Hodzic, Mamadou Kouyaté, Jose Leon, Wilhelm Loeper, Ismet Lushaku, Felix Michel, Christian Miljevic, Samuel Nnamani.

Skador/Känningar
Ole Söderberg, Jacob Lackéll, Robert Åstedt, Luka Mijaljevic, Gustav Jarl, Adnan Kojic, Anel Rashkaj, Artem Rahkmanov.

Länkar inför morgondagen
TV: Lackéll intervjuar Loeper
Miljevic inför matchen
Publikinformation
Biljettsidan