Adi Nalić: ”Det är kul att vara igång”

26 mar 2019

I lördags gjorde han sin första match med AFC Eskilstuna, efter ha anlänt från Malmö på fredagen. Det har varit bråda dagar för den offensiva mittfältaren Adi Nalić, som klubben har lånat in från Malmö FF.
–  Det kändes bra, det var kul att starta med en vinst. Vi började lite svajigt men höjde oss i andra och vann matchen tillslut också, det var roligt, säger Adi.

I fredags kom han som bekant till Eskilstuna och hann inte göra en träning med laget, innan han slängdes in i hetluften mot Djurgårdens IF när han spelade 63 minuter. I går (måndag), gjorde han sin första riktiga träning med laget.
–  Nej, jag klagar faktiskt inte, det vara bara bra. Jag kom hit för att spelas och utvecklas. Jag kände när jag pratade med Nemanja (Miljanovic, huvudtränare reds. anm) att det var okej att jag gick rakt in, säger Adi Nalić och fortsätter.

–  Det är kul att vara igång, man har sett fram emot det. Nu längtar man bara till premiären så man kan köra igång och börja räkna poäng.

Nalić visade prov på en stor kreativitet och bra blick för spelet, när han visade upp sig för publiken på Tunavallen för första gången. Något som han själv kan känneteckna sig med.
–  Det kan jag nog hålla med om. Jag är en kreativ spelare som jobbar väldigt hårt i defensiven och offensiven. Gillar att utmana och ha mycket boll, så det stämmer nog.

Vad kan du ta med dig från din tid i Malmö till Eskilstuna?
–  Givetvis en stor professionalitet som de har i Malmö FF. Allting skall vara på allra högsta och bästa nivå. Det är väl det jag ska ta med mig.

För AFC Eskilstunas del har som bekant försäsongen gått väldigt bra, nu väntar den första matchen i Allsvenskan och Adi tycker att det är ett skickligt lag, som kan bli svårslagna.
–  Det är ett lag som vill spela väldigt mycket och har väldigt duktiga spelare också. Jag tror vi blir svårslagna i år, jag tror det ska bli bra, säger Adi och avslutar med vad han förväntar sig av säsongen 2019 med AFC Eskilstuna.

–  Mycket speltid, många matcher som vi kommer vinna – det är väl egentligen det!


På söndag spelar AFC Eskilstuna allsvensk premiär, vi behöver ditt stöd på Tunavallen.
Säkra din biljett HÄR!