Gustav Jarl inför premiären: ”Det ska bli otroligt häftigt”

28 mar 2019

AFC Eskilstunas 24-årige mittfältare Gustav Jarl, har under försäsongen och Svenska Cupen gjort bra ifrån sig. Nu är han tillbaka i träning efter att missat matchen senast mot Djurgårdens IF.
–  Jag har väl haft lite känning i ljumsken sedan AIK-matchen. Det är på bättringsvägen och jag har tränat två dagar på rak. Just nu kan jag inte klaga på någonting, säger Gustav Jarl.

Som bekant är det premiärvecka, när IFK Göteborg väntar hemma på Tunavallen på söndag. Därmed sparkar serien igång och nu börjar laget förbereda sig inför det som komma skall.
–  Det ska bli otroligt häftigt. Det är nog alla i laget överens om. Det känns som att vi är bra rustade och väldigt redo. Vi är nog väldigt många som längtar till söndag.

I och med att AFC Eskilstuna spelat ett flertalet matcher i Svenska Cupen, så har laget en del tävlingsmatcher i kroppen. Det tror Jarl att det kan vara en fördel för spelarna i truppen.
–  Det är faktiskt skönt och bra, tror jag. Man har fått vänja sig lite vid anspänningen och att spela efter resultat. Jag tror det kan vara en fördel, jag hoppas det.

Ändock tror Gustav Jarl, att det kommer att finnas en anspänning när man går in på Tunavallens konstgräs.
–  Jo, det kommer den definitivt. Jag ser att biljetterna säljer och att det lär komma rätt mycket folk. Så det kommer definitivt finnas en stor anspänning. Men med med cupen i bagaget, så hoppas jag vi i laget kan hantera det, avslutar Gustav Jarl.

Över 2000 har säkrat sin biljett till söndagens premiär. Gör det du också!
Biljetter bokar du här.