Nnamani laddad för söndag: ”Förhoppningsvis startar vi ligan lika bra”

29 mar 2019

AFC Eskilstunas anfallare, Samuel Nnamani, är inspirerad inför söndagens premiär. Den 23-årige anfallaren från Nigeria har under Svenska Cupen-spelet bland annat mäktat med två mål. Nu väntar alltså premiär i Allsvenskan, när IFK Göteborg kommer till Tunavallen på besök.

Hur skulle du beskriva känslan inför premiären mot IFK Göteborg på söndag?
– Det är en bra känsla. En bra motståndare, med en bra historia. Jag kan inte vänta efter en sådan match. Förhoppningsvis är vi redo och förberedda för sådan typer av matcher och förhoppningsvis vinner vi, säger Samuel.

Samuel gjorde under den föregående säsongen tolv mål i Superettan. Han var även en viktig kugge under kvalet mot Brommapojkarna. Under försäsongen har även nigerianen visat prov på bra spel – och han är nöjd med det laget har presterat så här långt.
– Vi har gjort det bra. Cupmatcherna och träningsmatcherna. Vi har bara förlorat två matcher tror jag, om jag kommer ihåg. Vi gör det verkligen bra. Förhoppningsvis startar vi ligan lika bra och presterar som vi har gjort under försäsongen, säger Samuel och analyserar sin egna insats så här långt.

– Det är okej, tycker jag. Men jag känner att jag kan prestera bättre. Förhoppningsvis kommer det komma mer med mer träning och allt.

För Nnamanis del så vet han vad nyckeln kommer att vara mot IFK Göteborg i hemmapremiären som förhoppningsvis blir välbesökt.
– Vi behöver vara lugna och lyssna på vad tränarna säger. Det är nyckeln, avslutar Samuel.

Matchen startar 17.30 på Tunavallen, på söndag. Vi behöver ditt stöd på plats!
Passa på att säkra dina biljetter här.