Premiärdags!

30 mar 2019

I morgon (söndag) är det premiärdags hemma på Tunavallen. Matchen har avspark klockan 17.30 och till motståndet står IFK Göteborg. Därmed är en lång försäsong över och nu är det dags att spela för poäng i ligaspel, något som naturligtvis är inspirerande för spelarna.

Huvudtränaren Nemanja Miljanovic och assisterande tränare Jawad Al-Jebouri, har tagit ut en trupp på 19 spelare som skall försvara AFC Eskilstuna under morgondagen. Truppen kommer på matchdag bestå av 18 stycken.

Truppen:
#89 Mihail Ivanov (MV), #91 Ihor Levchenko (MV),  #2 Adnan Kojic, #3 Kadir Hodzic, #4 Artem Rakhmanov, #5 Gustav Jarl, #6 Jesper Björkman, #7 Ivan Bobko, #8 Ousmane Camara, #9 Denni Avdic, #10 Ferid Ali, #12 Mehmed Dresevic, #13 Wilhelm Loeper, #15 Jose Leon, #16 Samuel Nnamani, #19 Felix Michel, #20 Mamadou Kouyaté, #21 Anel Rashkaj, #22 Adi Nalic.

Saknas p.g.a skador
Robert Åstedt, Ole Söderberg, Luka Mijaljevic, Christian Miljevic och Jacob Lackéll.

Biljettläget
Just nu har 2400 åskådare säkrat sin plats till matchen. Gör det du också! Det gör du här.

Länkar inför matchen
TV: ”Mance” inför premiären
Nnamani ser fram emot premiären
TV: Avdic inför IFK Göteborg
Gustav Jarl: ”Det ska bli otroligt häftigt”
Intervju med Felix Michel
Motståndarkollen: IFK Göteborg
TV: Kojic inför premiären
Adi Nalic: ”Det är kul att vara igång”