Seger i premiären mot IFK Göteborg

31 mar 2019

AFC Eskilstuna vinner premiären mot IFK Göteborg hemma på Tunavallen 3897 åskådare. AFC vann bataljen med 3-1 efter mål av Denni Avdic, Samuel Nnamani samt Adi Nalic.

Det var en spelmässigt jämn match på Tunavallen, när AFC Eskilstuna och IFK Göteborg drabbade samman på Tunavallen. Det var två lag som vill spela boll mycket och i den tjugosjätte matchminuten tog hemmalaget ledningen. Denni Avdic var framme och gjorde 1-0 efter att han blev vackert framspelad av Adi Nalic och det var ett resultat som stod sig in i paus.

Efter pausen, kom AFC Eskilstuna igång och lyckades göra 2-0 genom Samuel Nnamani. Matchbilden, var dock lik som den första halvleken när det var ställningskrig mellan lagen. Men gästande västgötarna, lyckades göra lite spänning i drabbningen efter att man gjort 2-1.

AFC såg dock till att punktera tillställningen i den nittioförsta matchminuten, genom Adi Nalic som gjorde sitt första mål i AFC-tröjan. Något som innebar 3-1 och tre poäng i premiären mot IFK Göteborg.

Laguppställningar
Ivanov – Leon, Björkman, Michel – Hodzic, Nalic, Rashkaj, Kojic – Nnamani, Avdic, Jarl

Byten
79′ Wernersson ut – Affane in
80′ Nnamani ut – Camara in
90′ Avdic ut – Loeper in

Skotten
13-11

På mål
10-10

Gula kort
1-1