U21 åker till Södertälje

01 apr 2019

Ny kamp väntar för AFC Eskilstunas lag i Folksam U21 Allsvenskan Norra. Under tisdagen beger man sig till Södertälje för att möta jumbon Syrianska FC på Södertälje Fotbollsarena.

För AFC Eskilstunas del så har man ju som bekant en seger med sig i bagaget efter att senast besegrat IFK Norrköping på hemmaplan. Det innebär att man tagit fyra poäng på fyra matcher. När det gäller morgondagens värdlag, Syrianska, har man enbart spelat en match i år – och den förlorade man med hela 13-1.

Truppen mot Syrianska FC
Ihor Levchenko (MV), Wille Jakobsson (MV), Wilhelm Loeper, Mehmed Dresevic, Artem Rakhmanov, Ismet Lushaku, Ivan Bobko, Ousmane Camara, Mamadou Kouyaté, Ferid Ali, Vladislav Bragin, Anton Nilsson (City), Isac Söderman (City), Ibrahim Aldawoud (U19), Gustav Blomqvist (U19) och William Johansson (U19).

Truppen kan eventuellt utökas med något namn.