Truppen mot IK Sirius

07 apr 2019

AFC Eskilstuna åker elva mil under måndagen, när det väntar den andra omgången i Allsvenskan på måndagskvällen. IK Sirius står till motståndet och tränarteamet har tagit ut arton spelare som är tillgängliga för kampen som väntar.

AFC Eskilstuna kommer senast från en seger mot IFK Göteborg på hemmaplan med 3-1, innan den första bortamatchen för säsongen väntar. När det gäller hemmalaget IK Sirius vidkommande, har även de vunnit en kamp. Det var på bortaplan mot Kalmar FF där man vann med 2-0.

Därmed är det två lag, med spännande försvarsspel som kommer drabba samman på Studenternas IP i morgon.

Truppen mot IK Sirius
89. Mihail Ivanov (mv), 91. Ihor Levchenko (mv), 2. Adnan Kojic, 3. Kadir Hodzic, 4. Artem Rakhmanov, 6. Jesper Björkman, 7. Ivan Bobko, 8. Ousmane Camara, 9. Denni Avdic, 10. Ferid Ali, 12. Mehmed Dresevic, 13. Wilhelm Loeper, 14. Christian Miljevic, 15. José León, 16. Samuel Nnamani, 20. Mamadou Kouyate 21. Anel Rashkaj (K), 22. Adi Nalic.

Saknas
Ole Söderberg (skadad), Gustav Jarl (skadad), Felix Michel (på väg tillbaka), Luka Mijaljevic (skadad), Robert Åstedt (skadad), Jacob Lackéll (skadad), Daniel Miljanovic (på väg tillbaka) och Vladislav Bragin (ej spelklar).

Länkar inför matchen
Miljanovic inför Sirius
Ivanov tillfreds med inledningen
Motståndarkollen: IK Sirius
TV: Kojic inför Sirius