Möt vår SLO

10 apr 2019

Möt vår SLO Andrew Weijburg, som kommer att sköta föreningens dialog med fansen framöver. Andrew arbetar även som butiksbiträde på vår butik, Eskilstuna Fanshop, som är belägen på Kungsgatan 7 i centrala Eskilstuna. Weijburg har sedan januari tillhört AFC Eskilstunas organisation och under mars gick han utbildningen som SLO.
–  Det är en väldigt rolig och inspirerande uppgift. Min förhoppning är att vi enat kan stärka arbetet kring AFC Eskilstuna, när det gäller dialogen mellan föreningen och supportrar, säger Andrew.

Som SLO ska man stärka kontakten och kommunikationen mellan supportrarna och föreningen. Det är alltså Weijburgs, huvuduppgift. Redan nu har han gjort ett par arbetspass i den rollen. Något som han tycker är väldigt kul.
–  Ja, det är verkligen roligt! Vi har fantastiska supportrar och min uppgift är att man ska få en så pass bra upplevelse som möjligt. Det handlar allt om hur man tar sig till och från arenan, samt att allt går rätt till under matchens gång.

Weijburg, som finns till vardags i supporterbutiken på Kungsgatan 7 svarar alltså på frågor när det gäller supporterinformation från föreningens sida.
Vill du komma i kontakt med Andrew? Klicka här!