Truppen mot Örebro SK

11 apr 2019

I morgon är det dags för ny match i Allsvenskan. Örebro SK kommer på besök till Tunavallen för att ta sig an AFC Eskilstuna i Slaget om Gnällbältet. Matchen startar i vanlig vardagsordning, klockan 19.00.

Hemmalaget AFC Eskilstuna, har inlett säsongen med tre poäng på två matcher. När det gäller gästande ÖSK:s vidkommande har man så här långt fått sett sig besegrade i samtliga matcher i årets Allsvenskan.

Men var så säkra, på att det kommer bli en tuff uppgift för AFC Eskilstuna på fredagen hemma på Tunavallen.

Passa på och säkra din biljett redan nu! Gör det via vår biljettsida eller på Eskilstuna Fanshop. Möjlighet finns att köpa biljett på plats på Tunavallen, men där tillkommer det en extra kostnad på 25 kronor och kön kommer förmodligen vara lång även denna gång.

Preliminära truppen mot Örebro SK
89. Mihail Ivanov (mv), 91. Ihor Levchenko (mv), 2. Adnan Kojic, 3. Kadir Hodzic, 4. Artem Rakhmanov, 6. Jesper Björkman, 7. Ivan Bobko, 8. Ousmane Camara, 9. Denni Avdic, 10. Ferid Ali, 12. Mehmed Dresevic, 13. Wilhelm Loeper, 14. Christian Miljevic, 15. José León, 16. Samuel Nnamani, 20. Mamadou Kouyate 21. Anel Rashkaj (K), 22. Adi Nalic.

Saknas
Ole Söderberg (skadad), Gustav Jarl (skadad), Felix Michel (skadad), Luka Mijaljevic (skadad), Robert Åstedt (skadad), Jacob Lackéll (skadad), Daniel Miljanovic (på väg tillbaka) och Vladislav Bragin (ej spelklar).

Biljetter
Vi räknar med många besökare på Tunavallen.
Köp gärna förköp. För att säkra din plats, klicka här.

Länkar inför matchen
Nemanja inför ÖSK