Lika på ett

12 apr 2019

AFC Eskilstuna tog sig an Örebro SK hemma på Tunavallen inför lite fler än 3100 åskådare. Det var en kamp, med ställningskrig som slutade 1-1 efter nittio spelade minuter. AFC-målet gjordes av Samuel Nnamani.

Det var en match, med två lag som väntade mycket på varann – därav blev det lite mer ställningskrig. AFC Eskilstuna var tvungna att göra två byten, efter två (!) skador på mittbackarna José León och Jesper Björkman. In kom istället Mehmed Dresevic och Artem Rakhmanov som stod för solida insatser i den orangea tröjan.

Krysset följde lagen in till halvtid, och i den andra halvleken var det Örebro SK som tog ledningen. Malmö FF-lånet Carlos Strandberg, såg till att närkingarna var i ledningen inför det stora bortaföljet på Tunavallen.

AFC Eskilstuna – som gjorde sitt byte redan i den femtionde minuten, då Denni Avdic fick kliva av, visade en enorm karaktär. Adi Nalic, stod åter för en målgivande passning när Samuel Nnamani lyckades sätta kvitteringen – som även blev slutresultatet.

Nästa match för AFC Eskilstuna, är på Tele2 arena den 21 april mot Hammarby.