Förändringar på marknadssidan

16 apr 2019

AFC Eskilstuna gör om på marknadssidan, då marknadschefen Tommy Sundholm fått mer uppdrag på Regeringskansliet.
– Jag har med stort engagemang känt mig delaktig i AFCs resa till Eskilstuna och vidare på det allsvenska äventyret. Samtidigt har jag haft ett spännande uppdrag inom Regeringskansliet under en del av denna tid. När jag nu fått ett ytterligare uppdrag inom Regeringskansliet inser jag att det är svårt att förena de två uppdragen. Jag stiger därför av mina uppdrag inom AFC. Jag vill samtidigt tacka klubben och klubbledningen för mycket gott samarbete och önskar spelare, tränare, klubbledning och övriga kollegor ett stort lycka till på den fortsatta allsvenska resan. Vi kanske ses snart igen, hälsar Tommy Sundholm.

Klubben har en full förståelse att Tommy  vill fortsätta med sitt betydelsefulla uppdrag inom Regeringskansliet och tackar honom för den här tiden.

Vi vet att hans hjärta redan tillhör klubben och förvånar oss inte om Tommy med sitt AFC-hjärta kommer tillbaka i klubben i framtiden, efter sitt uppdrag på Regeringskansliet.