eAllsvenskan: Ny helg intågande

17 apr 2019

En ny helg är på ingång i eAllsvenskan. AFC Eskilstuna har fyra matcher på agendan och inför helgen, har man häng på slutspelsplatsen – då man har samma poäng som åttan JSödra. Det krävs ett antal poäng och bättra på sin poängskillnad, för att spela slutspelet som är den 25 maj.

För AFC Eskilstunas del, har det denna säsong blivit en seger. En match resulterade i lika, men man vann på bortamål – vilket innebär att man inför det som komma skall parkerar på sex poäng i tabellen.

Denna helg kommer vi att representeras av Simon ”simpan” Hagström och Elias ”Elias” Forsling.

Matcher i helgen för eAFC:arnas del:
Fredag 19 april

19.00: AFC Eskilstuna – Örgryte IS

Lördag 20 april
16.45: Hammarby IF – AFC Eskilstuna
19.00: AFC Eskilstuna – Östersunds FK

Söndag 21 april
20.00: AIK – AFC Eskilstuna
21.15: AFC Eskilstuna – Örebro SK

Samtliga matcher sänds på Dplay.