Hemmamatch mot FFF

10 maj 2019

I morgon är det dags för en ny match i Allsvenskan. I den åttonde omgången väntar Falkenbergs FF hemma på Tunavallen, i en match som kan vara viktig när vi senare sammanfattar serien efter trettio spelade omgångar.

– Det är en viktig match mot ett bra lag. Det är viktigt att vi är fokuserade och motiverade för att få med oss ett bra resultat, säger Jose Leon inför matchen.

För hemmalaget AFC Eskilstunas del, ligger man just nu på en femtondeplats i tabellen. När det gäller gästerna från Halland så ligger man på placeringen under, det vill säga en sextondeplats.

För AFC Eskilstunas del är Anel Rashkaj samt Felix Michel tillbaka i matchtruppen.

Matchen startar 16.00, biljetter köper du som vanligt på vår biljettsida eller Tunavallen. Vid köp på Tunavallen tillkommer en serviceavgift på 30 kronor.

Truppen mot Falkenbergs FF
Mihail Ivanov (MV), Ihor Levchenko (MV), Adnan Kojic, Kadir Hodzic, Artem Rakhmanov, Gustav Jarl, jesper Björkman, Ivan Bobko, Denni Avdic, Ferid Ali, Daniel Miljanovic, Mehmed Dresevic, Christian Miljevic, Jose Leon, Samuel Nnamani, Ismet Lushaku, Felix Michel, Anel Rashkaj och Adi Nalic.

Till morgondagens match saknas Ole Söderberg (avstängd) samt Wilhelm Loeper (skadad).

Länkar inför matchen
Publikinformation
Miljanovic tillbaka efter skadan
Motståndarkollen: Fakenberg
Uppdatering: Felix Michel