Ivan Bobko: ”Det var en svår match”

12 maj 2019

AFC Eskilstuna kryssade under gårdagen mot Falkenbergs FF. 28-åringen från Ukraina, Ivan Bobko, var inte allt för tillfreds med poäng mot FFF inför över 2800 åskådare på Tunavallen.
–  Det var en svår match. Vi har en väldigt bra chans men vi missar. Det är fotboll. Vi måste glömma det här och fokusera på nästa match som är väldigt viktig, säger Ivan Bobko.

Matchen slutade 0-0 och det blev således delad pott. För Bobkos del blev det ungefär sextio minuters spel i en match som AFC Eskilstuna fick med sig en poäng i tabellen. En match som Bobko gärna hade vunnit i.
–  Så klart. Vi spelar hemma, så det är inte så bra. Det är fotboll. Ibland går det bra och ibland inte. Vi måste spela tillsammans, kämpa i nästa match och vara fokuserade.

Ivan kom in istället för Adi Nalic som tvingades att slänga in handduken efter en skada. Bobko kom in och spelade resterande del av matchen istället för Nalic.
–  Adi hade problem, förhoppningsvis inte något allvarligt. Jag hoppas allt blir bra för honom, säger Ivan och fortsätter kring sin egna insats.

–  Jag vet inte. Jag är inte coach, det får de bedöma. Det känns okej. Jag måste spela bättre och bättre, avslutar Ivan Bobko.

För AFC Eskilstunas del väntar match härnäst i Borås på onsdag, då står IF Elfsborg för motståndet på Borås Arena. Nästa hemmamatch är lördagen den 18 maj mot Helsingborgs IF.