Bra inledning för P11: ”Killarna ger 100 procent på varje träning”

19 jun 2019

AFC Eskilstunas P11-lag, är ytterligare ett ungdomslag som är relativt nyskapat. Laget har tillbringat mindre än ett år tillsammans och spelar i serien i år.
– Jag ser väldigt positivt på inledningen av säsongen med tanke på att killarna har kommit från alla olika håll men ändå lyckats etablera sig så snabbt och bra, säger Milad Yousif som assisterar Delbrin Hassi.

Vad är du främst nöjd med med det laget har åstadkommit så här långt?
– Det är att på så kort tid att vi vet hur vi vill spela och gör det så oerhört bra på 6-7 månader ungefär. Killarna ger 100 procent på varje träning och match det är Så kul och se, sen att killarna har så roligt tillsammans. Märks inte att killarna har spelat så kort tid tillsammans.

Som ungdomslag, så ser man naturligtvis stora framsteg i spelarnas utveckling varje dag. Något som man arbetar på är att utveckla spelet.
– Att fortsätta spela vårt spel och varje träning som match vilja bli bättre. Sen ska det vara roligt samtidigt naturligtvis också, säger Milad och lyfter fram målet med säsongen.

– Målet med denna säsong är att kunna få in det spelet som vi tränarna vill söker.

Realistiska framtidsmål för laget, om kanske 2-3 år är?
– Att vi ska bli bättre individuellt och som lag, säger Milad som lyfter fram vad det bästa med deras lag är.

– Det bästa med AFC U11 är att det är väldigt bra fokus på träningar som match. sen vill killarna alltid lära sig mer och mer för varje träning.

Vill du veta med om AFC Eskilstunas P11-lag? Läs mer här!