P17 tillfreds: ”En bra inledning på säsongen”

02 jul 2019

AFC Eskilstunas P17 lag, huserar till vardags i P17 Division 1 – Region 4. Laget har på sina 16 matcher, spelat in totalt 36 poäng. Närmare bestämt har 11 segrar, 3 matcher som slutat i lika resultat och resterande del förluster. En bra start för laget som ligger trea i tabellen när 10 matcher återstår av säsongen.
– En bra inledning på säsongen och en hel del bra matcher av spelarna, säger tränaren Edier Frejd.

Spelarna tar stora kliv för varje individuell träning, något som ledarstaben märker av och gläds av. Inte minst offensivt har det märkts av då man mäktat med 55 mål framåt i år.
– Mest nöjd med att spelarna har fått en mer proffsig inställning till träning och match. Många har utvecklat sitt spel med boll och av betydelsen att jobba ihop som lag, säger Frejd och lyfter fram vad man behöver jobba med framöver.

– Det är fortfarande mycket jobb med possession-spel och mer och mer fokus på inlägg samt avslut.

På sikt hoppas Frejd att laget kan kampera om en plats i Juniorallsvenskan och han lyfter fram sammanhållningen i truppen. Vidare, vill han lyfta fram sina spelare som tagit stort ansvar.
– Det är väldigt kul att se att så många spelare i laget har tagit ett större ansvar och tagit den chans som dök upp tack vare att många av 02 spelarna blev uppflyttad till U-19, avslutar Frejd.

Vill du läsa mer om P17-laget? Klicka in på deras hemsida här!