Högt tryck på biljetter till Djurgårdsmatchen

03 jul 2019

Måndagen den 8 juli väntar en ny match i Allsvenskan för AFC Eskilstuna. Djurgårdens IF står för motståndet och det är i rådande stund högt tryck på biljetter till matchen som startar 19.00 kommande måndag. En match som vi räknar med kommer att bli slutsåld.

I samband med matchdagen, så kommer Eskilstuna Fanshop att hålla stängt. Det kommer dock gå att köpa biljetter i luckan på Tunavallen från klockan 12.00. Observera dock att en extra avgift på 30 kronor tillkommer per biljett vid köp på Tunavallen. Därför rekommenderar vi er att beställa biljetter via vår biljettsida, som du finner här.

Sektion K är avsedd för hemmasupportrar och Sektion I är för bortasupportrar. Vänligen respektera detta, då Djurgårdssupportrar inte kan ställa sig i hemmaklacken och vice versa. Går man emot detta så nekas man inträde till arenan.

Övrig publikinformation:
– Kom i god tid, att rekommendera är en timme innan avspark. Då hinner du i lugn och ro hitta din plats på arenan och dessutom köpa en kaffe innan domaren blåser igång matchen.

– Tar du bilen till arenan rekommenderar vi följande parkeringsplaster. Se här.

Varmt välkommen till Tunavallen!