Första starten i Allsvenskan för Dresevic

08 jul 2019

Mehmed Dresevic, fick chansen från start av tränarteamet. Backen bildade ett mittbackspar tillsammans med Jesper Björkman och han gjorde det på ett imponerande vis.
– Det var extremt roligt och få den här möjligheten och chansen. Speciellt när det är så här mycket publik. Jag känner att jag tog vara på den chansen jag fick. Jag är ganska nöjda med den insatsen om jag säger så, vi får se vad som händer, säger 27-åringen.

Djurgården tog visserligen ledningen i matchen men AFC Eskilstuna studsade tillbaka. Gästerna hade under matchen mycket bollinnehav men det var ett hemmalag som hade positiva tendenser offensivt.
– Som du säger, det känns skönt med en poäng. I en drömvärld hade vi önskat alla tre poäng. Med lite flyt och lite tillfälligheter som går våran väg, är det inte omöjligt att vi sätter dit 2-1 i slutskedet av matchen. Förhoppningsvis tar vi igen det och tar tre poäng mot Kalmar, säger ”Medi”.

Dagen till ära var det även ett AFC Eskilstuna som var solida bakåt, något man även var mot GIF Sundsvall på bortaplan.
– Ja ja, absolut. Jag tycker vi ligger rätt sett till hela matchen i positionerna. Vi ligger ganska bra och ställer de i offside en del gånger. Lite lite skott utifrån och har något läge där. Jag tycker vi skapar om inte minst lika lägen som dem. Som ”Mance” sa, vi slog dem i genrepet där. De har haft lite mer tur, lite mer medgång. Då ligger de där de ligger. Vi har haft lite mer oflyt, lite mer motgång. Då ligger vi där vi ligger. Förhoppningsvis vänder det nu, säger Medi och lyfter fram lördagens hemmamatch.

– Alla matcher framöver blir viktiga! Speciellt mot de lagen som ligger i nedre halvan, eller de som är inblandade i bottenstriden om man säger så. Så det handlar om att inte låta de komma för långt ifrån oss. En trepoängare där så har vi gjort det ganska bra om man säger så, så vi får hoppas det går vår väg, avslutar Dresevic.