Talang ansluter till AFC Eskilstuna

14 jul 2019

AFC Eskilstuna kan idag med glädje meddela att man är överens med spelaren Pavle Vagic och klubben Malmö FF om ett lån. Vagic ansluter till AFC och Eskilstuna den resterande delen av säsongen som är kvar.

Vagic som är född den 24 januari 2000, har under den här säsongen tillbringat tid i Superettan. Det har blivit spel för Mjällby AIF. Totalt har det blivit tio matcher denna säsong i Superettan. Offensivt har Vagic mäktat med två mål framåt. Pavle spelade Superettan även förra säsongen då han varit utlånad till Jönköping Södra. I övrigt har han även fått testat på ett par minuters spel med Malmö FF i Allsvenskan.
– Det ska bli inspirerande att få spela så mycket som möjligt i Allsvenskan. Jag kommer hit med ett självförtroende på topp. Det är bara bra. Jag vill bidra med hårt jobb, och visa mina andra kvalitéer som jag har, säger Vagic om att komma till Eskilstuna.

Vagic har dessutom representerat Svenska ungdomslandslag, genom U17 och U19.

Pavle ansluter till Eskilstuna under kommande veckan. Han är således tillgänglig för spel i bortamatchen mot IFK Göteborg den 21 juli.

Meriter
Matcher i Allsvenskan: 3
Matcher i Superettan: 21 (3 mål)
U19-landskamper: 8 (1 mål)
U17-landskamper: 19 (6 mål)

Snabbfakta
Namn: Pavle Vagic
Född: 24 januari 2000
Position: Mittfältare
Tidigare klubb i år: Mjällby AIF
Avtal: Lån från Malmö FF resten av säsongen