Mittfältare ansluter till AFC Eskilstuna

19 jul 2019

AFC Eskilstuna har idag gjort klart med den defensive mittfältaren Sandro Tsveiba. Den 25-årige ryssen ansluter senast från Fakel Voronezh i den ryska andraligan. Avtalet med Tsveiba sträcker sig den resterande delen av säsongen 2019.

Sandro som är född den 5 september 1993, kan även alternera som mittback om man skulle vilja det.
– Sandro är en defensiv mittfältare som kan spela mittback. Han kommer med erfarenheter från ryska andraligan. En lagspelare och bollvinnare som med sin karaktär kommer tillföra positiva egenskaper till vårt lag, säger AFC Eskilstunas tränare och sportchef Nemanja Miljanovic.

Tsveiba har förutom spel andraligan i Ryssland, representerat det ryska U17 samt U21-landslaget. För nationens landslag har det totalt blivit nio framträdanden. Utöver det så har den defensive mittfältaren Sandro mäktat med två mål på trettiotre framträdanden i andraligan i Ryssland.

Går all pappersexercis som det skall, så finns Sandro tillgänglig till hemmamatchen mot Hammarby lördagen den 27 juli.