Felix Michel lämnar AFC Eskilstuna

25 jul 2019

AFC Eskilstuna har idag kommit överens med AIK gällande en försäljning av spelaren Felix Michel. Felix lämnar således AFC Eskilstunas organisation omedelbart och ansluter till den regerande svenska mästaren från och med idag.

Felix Michel som är född den 23 juli 1994 inledde sin karriär i Syrianska och kom till AFC Eskilstuna under fjolåret från turkiska Eskisehirspor.

Under sin sejour i AFC Eskilstuna har Felix utvecklats mycket under Nemanja Miljanovic ledning. Han har alternerat spel som defensiv mittfältare och kan som bekant spela på någon av positionerna som back. Totalt blev det 35 tävlingsmatcher i klubben och nu väntar alltså nya utmaningar för Michel som även hunnit göra debut i Libanons landslag. Totalt har det blivit

AFC Eskilstuna vill tacka Felix för hans tid i klubben och önska honom lycka till med framtida utmaningar.