Vagic inför Östersund: ”Vi kommer ta för oss mer än mot Hammarby”

02 aug 2019

I morgon väntar en ny match i Allsvenskan för AFC Eskilstuna. Man beger sig under fredagen norrut för att på lördagen ta sig an Östersunds FK på Jämtkraft Arena.
– Jag har kollat på de väldigt lite för jag spelat i Superettan. När jag väl kollat på de är det ett lag som är bra. Man ska ha respekt för de men inte för mycket. Det ska aldrig vara för mycket. De gillar att ha boll, säger Pavle Vagic.

Pavle Vagic anslöt till Eskilstuna som bekant under sommarfönstret på ett lån från Malmö FF. Det har blivit två matcher i Allsvenskan så här långt för 19-åringen. Utöver det har det blivit speltid i Folksam U21 Allsvenskan Norra.
– Det har varit två matcher med två förluster.. Matchvis har det inte varit bra känsla. Träning och grupp har det varit bra.

Vad tar du med dig från de här två matcherna inför morgondagen?
– Att jag har kommit in i det och bara att bygga framåt, inte någonting mer.

Östersunds FK står som bekant för motståndet. När lagen möttes under vårepilogen vann jämtarna med 1-0. Vagic tror det kan bli en tillknäppt match under morgondagen.
– Det tror jag verkligen! Vi kommer ta för oss mer än mot Hammarby. Det hoppas jag verkligen att vi gör och de kommer nog inte att släppa på det.

Är det något mer speciellt man behöver tänka på i en sådan typ av match?
– Nja, det är mer att hålla kompakt. Komma in i matchen sen är det bara att köra.

Matchen startar i Östersund klockan 16.00 i morgon (lördag).