U21: Centimeter från seger mot VSK

12 aug 2019

Under tisdagseftermiddagen spelades den sista U21-matchen för AFC Eskilstunas del. Västerås SK stod för motståndet i en händelserik match på Tunavallens konstgräs.

Det var gästerna från Västmanland, som inledde matchen med att ta ledningen. Det efter att gästernas William Videhult tagit vara på ett misstag från hemmaspelare. AFC Eskilstuna lyckades dock studsa tillbaka snabbt i matchen och kunde kvittera, fem minuter senare efter att Sam Tattum snappat upp en retur som VSK-målvakten släppte efter ett bra avslut av Denni Avdic.

I övrigt var det en match, som bjöd på mycket lägen och det var främst hemmalaget – AFC Eskilstuna som stod för de kvalificerade målchanserna. Flertalet gånger stod stolpen i vägen för AFC Eskilstunas del och man var centimeter från att göra ett ledningsmål.

Men dessvärre blev det inga fler mål för AFC Eskilstunas del – vilket innebar att matchen slutade 1-1 inför 50 åskådare på Tunavallen.

Noterbart är att samtliga utespelare matchades och Wille Jakobsson stod i mål hela matchen.