Jemal tar för sig i Italien

24 aug 2019

2017 lämnade Adam Jemal AFC Eskilstunas akademi för Italien och Verona. Det har nu blivit en lyckosam tid för Adam som tagit för sig i klubben.
– Enligt våra uppgifter går hans utvecklingen bra och Verona fortsätter satsa på honom. Kul att AFC är representerade i en klubb som mäter sig med andra stormakter i Europa, säger AFC Eskilstunas ordförande Alex Ryssholm.

Adam gjorde under sin tid i AFC Eskilstuna ett antal matcher för klubben. Efter äventyret i AFC har Adam tagit för sig i Italien. Den första säsongen i Primaveras juniorlag blev det många träningar, där han tränade mer än spelarna som är födda 1999 samt 2000.

Jemal har trots saknaden efter familjen, tagit för sig när han fått chansen att representera Veronas A-lag i träning och även i interna matcher. Under försäsongen startade Adam med flera fina mål och blev utsedd av Milans akademichef till bästa spelare i turneringen och från Veronas ledning har man stort tilltro till Jemals framtida utveckling.

AFC Eskilstuna har naturligtvis fortsatt ögonen på Adam och önskar honom fortsatt lycka till i Italien.