Lushaku: ”Det har börjat blivit bättre”

17 sep 2019

Ismet Lushaku skadade sig i samband med matchen mot Örebro SK. Därefter åkte han till Kosovo för landslagsläger med U21-landslaget, men åkte sedan hem för att arbeta med rehabilitering.
– Det har börjat blivit bättre. Jag hade en skada som jag fick från ÖSK-matchen. Det har börjat släppa, jag kan jogga och cykla. Förhoppningsvis är jag tillbaka till 110% snart, sade Ismet under helgen till hemsidan.

Trots att du inte kunde spela, var det lärorikt och bra att vara iväg?
– Så klart. Jag träffade mina kompisar också. Det är alltid roligt att vara iväg med landslaget. Det var många nya från nya klubbar. Spelare från Lille, Bologna och så. Det är ändå kul. Se sådana spelare, se tränarna. Deras filosofi.

För Ismets del hoppas han vara tillbaka snart igen och det är viktigt att ha några träningar, för att komma in det nya.
– Ja, självklart. Jag har varit här och kollat lite på träningarna också för att se deras idéer och filosofi och så. Jag tror de är viktigt att komma igång, träna själv och se vad de tycker och tänker.

Slutet av Allsvenskan hägrar. I går blev det kryss mot IF Elfsborg och sju omgångar återstår. Ismet är hoppfull inför avslutningen.
– Jag tror vi klarar oss. Gör vi vårt jobb och kämpar klarar vi oss. Självklart, nya tränare och så. Det hänger mer på spelarna också. Vi måste prestera, vi måste göra jobbet för att hålla oss kvar.