”Det lever väldigt väl för oss nu”

22 okt 2019

I fredags tog AFC Eskilstuna tre oerhört viktiga poäng i kampen om ett kontrakt i Allsvenskan även 2020. Nu pågår en ny träningsvecka inför nästa utmaning som är IK Sirius på hemmaplan, nu på söndag med matchstart 15.00.

Adi Nalic, som spelade nittio minuter i segermatchen mot GIF Sundsvall är naturligtvis tillfreds med poängen.
– Otrolig skön seger. Jäkligt viktiga poäng vi fick med oss. Det lever väldigt väl för oss nu. Vi har det i egna händer. Det förutsätter bara att vi gör lika bra insats nu på söndag, säger han.

Hur inspirerande ska det bli att möta Sirius här på hemmaplan?
– Jättekul. Framförallt när vi mötte de senaste borta. Första tjugofem minuterna gav vi bort egentligen tre mål. Sedan kom vi in och dominerade egentligen. Vi får ta lite revansch där med.

Sedan måste det vara väldigt skönt att ha tre poäng med sig, att jobba på när det bara återstår viktiga matcher på denna säsong?
– Så klart. Alla poäng är hur viktiga som helst nu. Vi går för tre poäng och förhoppningsvis går det hela vägen.

I slutet av säsongen när saker och ting drar mer på sin spets, då gäller det att vara förberedd på bästa möjliga sätt. Något som Nalic själv framhåller vad man arbetar med.
– Lite den mentala biten och få känna sig så bra som möjligt i din kropp egentligen. Må bra, träna bra, äta rätt, förberedelse och så vidare, säger Nalic och vidareutvecklar.

– Samtidigt så här sent på året ska vi vara så pass vältränade så vi ska klara av det på ett bra sätt. Det handlar mer om att återhämta oss bra och förbereda oss väl.

Vad säger du om den här avslutningen som nu väntar?
– Ska bli kul. Det ska bli intressant. Jag hoppas det löser sig för oss.

Säkra din biljett till söndagens viktiga hemmamatch mot IK Sirius här.