”Vi har sådan otur idag”

27 okt 2019

AFC Eskilstuna skapade flertalet chanser på IK Sirius i dagens match. Men dessvärre slutade matchen 0-0 och en av spelarna som hade farligheter offensivt, var Samuel Nnamani.

Nnamani hade ett antal bra avslut och tycker att laget hade otur i dagens match.
– Vi har sådan otur idag, vi har sådan otur idag. Vi har väldigt många chanser, många skott, som är på och utanför mål. Vi hade väl inte turen på vår sida idag. Vi gjorde det bra defensivt och offensivt. Ibland är fotboll så här, det är inte så mycket man kan göra. Vi får se fram emot nästa match. Vi ska fortsätta som vi gör nu och ta med oss den här insatsen, säger Nnamani.

Nnamani hade flertalet chanser och var nära att få nätkänning. Men Samuel är märkbart besviken på att han inte kunde hjälpa till med målfabrikationen framåt idag.
– Ingenting extraordinärt, från mig… Jag är inte glad, vi kunde inte vinna. Jag kunde inte hjälpa laget med ett mål, säger Samuel och suckar.

– Vad ska jag säga, jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte ändra något. Det gäller att släppa det här och gå vidare.

Vad säger du om nästa match – som blir helt avgörande. Falkenberg på bortaplan.
– Det är en tuff match. Ett lag som vi har en kamp med. Vinner vi så spelar vi ner de. Det gäller att vi spelar uppoffrande och njuta av stunden. Det är en match där man måste jobba hårt och ha turen på sin sida. Vi måste se till att glömma den här matchen och fokusera på nästa.

Överlag, vi gör en bra match idag.
– Ja, absolut. Det är en bra match. Men det viktigaste är att vi inte förlorade, hade vi förlorat så hade det kanske varit helt över. Vi har en till chans att göra det rätt för oss och får kvala vid vinst. Vi har mer jobb att göra, avslutar Nnamani.