Abassi inför Nacka: ”Vi är väldigt taggade”

31 okt 2019

I morgon (fredag) väntar årets tredje match i den Svenska Futsalligan. AFC Eskilstuna beger sig till Stockholm för att möta Nacka Juniors på bortaplan.
– Vi är väldigt taggade inför matchen nu när det varit paus från SFL på grund av landslagsuppehåll. Grabbarna har tränat på som vanligt. Det har sett stabilt ut och vi har jobbat på för fullt, säger tränaren Osam Abassi.

Efter den historiska hemmapremiären mot Skoftebyn, så var det Torslanda på bortaplan som väntade. Två raka segrar har det således blivit för AFC Eskilstuna som nu ser fram emot en ny match i Nacka Bollhall.
– Man ska aldrig underskatta sin motståndare, vi behöver jobba väldigt hårt för att komma hem med 3 poäng. Visst har Nacka tappat en del spelare och har inte samma slagkraftiga trupp, men jag har sett deras två inledande matcher, det är ett lag med många individuellt skickliga spelare, så det kommer bli tufft. Inget kommer gratis i den här serien, fortsätter Abassi.

Abassi lyfter vidare fram att det är viktigt att laget håller sig till sina grunder i morgondagens batalj.
– För oss är det också viktigt att fortsätta leverera. Vi behöver sätta vårat spelsystem till 100% för att kunna fortsätta vara obesegrade. Vi är inte där än, men jag är övertygad om att det kommer sitta med tiden. Ser redan bättre och bättre ut för varje träning och match.

Matchen startar klockan 20.00 i Nacka Bollhall och kan ses gratis i appen SFL Live. Läs mer om den på följande länk.